M/S Viking Cinderellas restauranger

Vad är du sugen på? Ombord på Viking Cinderella kan vi duka fram allt från goda mackor till italienska antipasti och dignande 3-rätters middagar med slottsviner. 


Bottega Prosecco Bar

Upptäck nya Bottega Prosecco Bar! Här serverar vi antipasti, pastarätter, oxfilé och hälleflundra och mycket annat gott i italiensk anda. Prosecco är huvudtemat i baren så passa på att prova ett glas av det bubbliga vinet. Här kan du även få en äkta italiensk espresso, köpa Bottegas egen olivolja och fynda italienska viner till taxfreepriser.


Ocean Grill

Ocean Grill är restaurangen är för oss som tycker att grillat är godast! Kockarna tillagar läckerheterna rakt framför dina ögon i det öppna köket.

Matens kvalitet är av högsta vikt för oss! Tack vare det nära samarbetet med våra leverantörer kan vi handplocka kött efter smak, mörhet och marmorering. Alla våra grillrätter serveras med ditt val av tillbehör. Bakad potatis med färskost, pommes frites, potatisgratäng, pepparsås, bearnaisesås eller Café de Paris smör.

Menyn byter skepnad från årstid till årstid, så ta gärna en tur till krogen och studera vad som bjuds när du är ombord. Med rätter som vitlöksgrillad hummer, grillad tonfisk och saftig oxfilé kan lova at du inte blir besviken.


Seaview Dining

Här serverar vi finfina à la carte-rätter. Vad sägs om lammrygg, kalvfilé eller ett skaldjursfat med ostron och havskräftor? Även efterrättsbordet och den lyxiga frukosten är i en klass för sig.

Skaldjursplatå med hummer 44,20 €!

Njut av Viking Cinderellas berömda skaldjursplatå i lugn miljö. Otroligt pris! Förboka i samband med din kryssningsbokning. En fantastisk tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, räkor, rökta räkor och krabbklor. Kostar ofta det dubbla i land. Dessert/dessertbord ingår inte i Skaldjursplatån.

Frukost med guldkant 

Börja dagen på bästa sätt med frukost i Seaview där vi dukar upp en lyxig frukost i lugn och skön miljö. I priset ingår ett glas mousserande vin och kaffe och te serveras vid bordet. Du får själv välja din frukost ur frukostbordets rikliga sortiment.

Vinsortiment

Våra omsorgsfullt utvalda viner från världens vinhus finns att avnjuta i restaurangen. Du kan även köpa med dig dina favoriter hem direkt från vinhyllan i restaurangen.


Viking Buffet

I Viking Buffet tar du själv för dig av allt det som ska finnas på ett traditionellt smörgåsbord och mer därtill. Du väljer mellan förrätter, varmrätter och desserter och tar så mycket du vill av dina favoriter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Det finns alltid vegetariska alternativ.

Favoriter du känner igen, nya smaker och en internationell touch

Utöver mer traditionella buffeträtter kommer du att bli glatt överraskad av fräscha influenser från Medelhavet och Asiens kök liksom moderna rätter tillagade av närproducerade råvaror. Buffetbordet innehåller även lättare alternativ för dig som vill äta både gott och nyttigt.

Frukost som ger dig en bra start på dagen

Varje morgon serverar vi en riklig frukost i Viking Buffet som garanterat ger dig en bra start på dagen.

Nyhet! Söndagsbrunch

På söndagar fr.o.m. 6/3 dukar vi upp en klassisk brunch med ett stort urval av både varma och kalla rätter (sittningstid 1,5h).

Allergisk?

Vi listar maträtterna och om de innehåller soja, gluten, nötter eller andra allergener. Se hela listan


Välkommen på ett Smakäventyr!

Skeppskatten Ville Viking uppmanar alla barn att delta i Smakäventyret på Röda båtarna! Barnbuffén dukas upp med bekanta och trygga smaker, men också nya delikatesser – och inget förhindrar att barnen smakar på maten som bjuds för de vuxna. Friskt vågat, hälften vunnet! Under 6-åringar äter gratis i bufférestaurangen i sällskap med betalande vuxen.

Vänligen meddela i förväg om eventuella allergier eller intoleranser. De flesta rätter kan specialanpassas. Vegetariska alternativ finns.