Pubar och barer

Kärt barn har många namn. Ombord på våra fartyg bär barer, pubar och diskotek namn som Club 7, Hornblowers pub, Wine bar och Panorama Bar. Alla serverar de goda drycker och bjuder på hög stämning när du än väljer att titta in. Se även våra nattklubbar.

Nyhet! Living Room

Inled kvällen på Gabriella i en trivsam och lugn miljö. Här är servicen personlig och drinkarna tillreds direkt vid ditt bord.

Nyhet! Upstairs Pub

I Upstairs Pub på Gabriella serveras en lång rad av olika whiskysorter och öl från små bryggerier. Upstairs Pub har också en liten butik för dryckesvaror och erbjuder möjlighet till öl- och vinprovningar. Underhållningen byter skepnad under dygnet, från trubadur och karaoke till rock och klubb-DJ under småtimmarna.

Nyhet! Bistrotek Wine Bar

I Gabriellas vinbar är vinslistan lång. Här kan du unna dig ett gott vin eller varför inte lyxa till det med ett glas Taittinger Champagne.

Bottega Wine Bar

I Bottega Winebar ombord på Cinderella erbjuder vi ett läckert sortiment av italienska viner som passar både noviser och experter. Kom in och njut av ett glas Bottega Gold Prosecco eller låt personalen guida dig fram till ditt favoritvin. Våra pianister spelar vackra toner medans du sippar på vinet. Självklart kan du även köpa med dig vin till förmånligt taxfreepris.

Whisky & Cocktail Lounge

Whiskybaren ligger på däck 9 i nattklubben Étage. Här kan du slå dig ner i en skön fåtölj och smutta på en whisky från det imponerande utbudet.

Club 7even

På Club 7even ombord på Viking Cinderella stiger både stämning och puls i takt med att timmarna går. Det gäller även musiken som utlovar högt tryck ända fram på småtimmarna. Karaoke och DJ står för underhållningen tisdag–torsdag och fredag, lördag är det Cinderella Rockbar 19.30–04.00.

Hornblowers Pub

Cinderellas pub har en genuint brittisk atmosfär vilket utbudet av både öl och whisky avslöjar. Sjunk ner i en skön skinnsoffa och kom i rätt stämning inför kvällen. Trubadurer spelar varje kväll.

Panorama Bar

Är du på Åbokryssning med Amorella kan du slå dig ner i Panorama Bar. Den ligger högt upp i fartygen och bjuder på hänförande utsikt över hav och skärgård.

Bar Music Meister

I Mariellas nyöppnade musikbar kan du sjunga karaoke, rocka loss till trubaduren och se sportevenemang. Nattetid är dörrarna öppna för alla som vill släppa loss på dansgolvet på väg till eller från Helsingfors.

Cava Bar

Cava Bar är Mariellas trendiga bar med sköna soffgrupper och slående sjöutsikt. Här kan du njuta av en läcker drink eller ett glas vin innan middagen, du kan också spela Casino/Black Jack.

Seamore

Med en sagolik vy över världens vackraste skärgård och skön jazzinspirerad musik avnjuter du en aperitif, cocktail, ett glas vin eller en flaska champagne innan middagen i Oscar på Viking Grace. I anslutning ligger en "take away wine-shop" med kvalitetsviner till riktigt bra priser.

Tips! Under förmiddagen måndag-onsdag kan du stanna till i Seamore för tastings (mot tillägg, se kryssningsprogrammet ombord för mer information).

Frank's Bar

Goda viner, en välfylld cocktailmeny, ett urval av goda efterrätter, kaffe och dessertdrycker. Allt detta kan du beställa i Frank's Bar på Viking Grace som ligger i direkt anslutning till Frank's.

Retro

Retro är Viking Grace trivsamma "vardagsrum" med underhållning som anpassas dag för dag efter gästernas önskemål. Till exempel frågetävlingar, önskelåtar, karaoke och finsk specialunderhållning. I baren finns en drink- och cocktailmeny, kaffe och te samt räkmackor och goda bakverk direkt från ugnen.

Tips! Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 19.45–21.00 finsk tid.

Rockmore Bar

I den rockiga After Sea-baren på Viking Grace finns ett stort sortiment av både öl och whisky samt ett trendigt utbud av shots och cocktails. Musiken varierar från förmiddagens coola loungemusik till de senaste hitsen som spelas framåt kvällen. Fredag till onsdag underhåller vår trubadur.