Caféer

Slå dig ner en stund i något av våra caféer. Här kan du ta en kopp kaffe, koppla av med en räkmacka och en öl eller äta någonting lättare samtidigt som du njuter av folklivet och atmosfären ombord.

Sea Side Café

Rosella, Mariella och Amorella

Fräscht och nybakat är konceptet som gäller i Sea Side Café oavsett om du tittar förbi för att äta något sött eller något mer matigt.

Take away-frukost

Förboka en take away-frukost eller picnic-påse och hämta ut i cafét innan ankomst.

Street Café

Rosella

I Street Café kan du njuta av bland annat bakad potatis med Rosellas erkänt goda räkröra, klämmacka eller räkmacka och äkta italienskt kaffe som espresso eller caffé latte. Här kan det också dyka upp några specialare under begränsad tid!

Melody – nyhet!

Viking Cinderella

På samma plats som Nöjescaféet tidigare har legat hittar du nu i stället Melody. Här är det skön stämning och underhållning sju dagar i veckan. Hit kan du återvända flera gånger under din kryssning för en riktigt god kopp kaffe, något uppfriskande från baren eller bara för att slappna av till sjöutsikten i den nya loungen.

Coffee

Stanna till på nya favoritcaféet. Här hittar du smarriga räkmackor, nybakta bullar och goda koppar kaffe och kan njuta av dansbanden och underhållningen på scen.

Bar

Efter några uppvärmningsvändor på dansgolvet är det uppskattat med något uppfriskande. Unna dig ett glas bubbel, någon god öl eller hitta nya favoritdrinken.

Lounge

Slå dig ner, slappna av och bara njut av den hänförande sjöutsikten. Här i loungen är tempot lite lägre och perfekt för att bara få umgås, prata och hinna ikapp.

Minderåriga får vistas i Melody efter kl 23.00.

Coffee & Joy

Gabriella

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på Gabriella erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Här serveras nybakta godsaker och matiga smörgåsar till ditt val av kaffe.

Bottega Prosecco Bar

Cinderella

I restaurangdelen av Bottega Prosecco Bar serveras italienska specialitéer och delikatesser till lunch, middag och nattmat. Här kan du även få en äkta italiensk espresso eller lyxa till det med ett glas Prosecco.

Sweet and Salty café

Viking Grace

Ett modernt och tidlöst café med ett riktigt stort utbud. Här äter du allt från frukost till enklare middagar och det du blir sugen på däremellan. Sweet & Salty har öppet så gott som hela dagen och ett lekrum är beläget strax intill.


Boka resa