Caféer

Slå dig ner en stund i något av våra caféer. Här kan du ta en kopp kaffe, koppla av med en räkmacka och en öl eller äta någonting lättare samtidigt som du njuter av folklivet och atmosfären ombord.

Nyhet! Coffee & Joy

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på Gabriella erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Här serveras nybakta godsaker och matiga smörgåsar till ditt val av kaffe.

Nöjescafé

I Viking Cinderellas Nöjescafé serverar vi fräscha konditorivaror och nybakat bröd. Här finns även baguetter, goda räksallader, pizzabitar, frukt och drycker av olika slag.

Bottega Prosecco Bar

Nyhet på Cinderella! Restaurangdelen serverar italienska specialitéer och delikatesser till lunch, middag och nattmat. Här kan du även få en äkta italiensk espresso eller lyxa till det med ett glas Prosecco.

Sea Side Café

Fräscht och nybakat är konceptet som gäller i Sea Side Café oavsett om du tittar förbi för att äta något sött eller något mer matigt. Detta café finns på Rosella, Helsingforsfartygen och Amorella.

Street Café

Street Café ombord på Rosella erbjuder ett antal enklare rätter som smörgåsar, bakverk och sallader.

Sweet and Salty café

Ett modernt och tidlöst café på Viking Grace med ett riktigt stort utbud. Här äter du allt från frukost till enklare middagar och det du blir sugen på däremellan. Sweet & Salty har öppet så gott som hela dagen och ett lekrum är beläget strax intill.


Boka resa