Om klubben

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem i Viking Line Club samlar du bonuspoäng som vi kallar för Båtar. Du samlar Båtar (poäng) genom att boka resa och göra inköp i våra butiker, barer och restauranger ombord. Båtar kan inte samlas på tobaksprodukter.

Med Viking Line Club-kortet får du specialerbjudanden och rabatter i taxfreebutikerna, barerna och restaurangerna ombord på våra fartyg.

Reser du till Stockholm, Kapellskär, Helsingfors, Tallinn eller Åbo så kan du utnyttja medlemsförmåner hos flera av våra samarbetspartners.

Sist men inte minst, en av de främsta fördelarna som Viking Line Club-medlem är att du löpande får tillgång till extra bra reseerbjudanden och restips per e-post. Så se till att alltid hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade.

Medlemsskapet är helt gratis.

Ha kortet till hands när du bokar

Registrera alltid ditt kundnummer på Viking Line Club i samband med att du gör din bokning för Viking Line Club-pris. Är ni flera som reser så kan du registrera samtliga resenärers kundnummer, så får alla sin egen del av Båtarna.

Få bonus på dina inköp

Ha alltid ditt Club-kort till hands! Du behöver Club-kortet för att uppge ditt kundnummer när du bokar din resa och ombord på våra fartyg för att visa upp i restauranger, barer och i taxfreebutiken för att ta del av olika erbjudanden samt få Båtar på dina inköp. 

Viking Line Club-medlemskapet är personligt vilket betyder att du får Båtar på dina egna resor, eller din egen del av resan om ni är flera i samma bokning (inte övriga medresenärers) och på det du handlar ombord. Båtar samlas inte på tobaksprodukter eller på gruppresor.

Ditt bonusbesked

När du dragit ditt kort första gången och börjat samla Båtar så uppdaterar vi dig om ditt saldo via e-post. Därför är det viktigt att vi har din e-postadress. Du kan också ringa till vår kundtjänst och fråga om ditt saldo. Båtarna är giltiga i 24 månader från ditt köp.

Betala med dina Båtar

Från januari 2018 kan du använda dina Båtar som hel- eller delbetalning av resa eller kryssning med Viking Line. Exakt datum meddelas via e-mail.

Medlemskortet ska du ha med dig på resan och om du blir tillfrågad ska du kunna visa upp det i samband med incheckningen.

Medlemsförmåner

Förutom erbjudanden på resor kan du visa upp ditt medlemskort både ombord och på utvalda platser i land och få fina rabatter: medlemsförmåner, Mina sidor

Registrera din e-postadress

Per e-post får du resetips och info om nya medlemsförmåner, kampanjer, nöjesutbudet på våra fartyg och mycket mer. En del specialerbjudanden kan endast bokas via e-postmeddelandet, så kontrollera att du har angett rätt e-postadress i dina uppgifter