Ville Viking

Barn och Ville Viking

Alla ska trivas och ha kul på en kryssning. Inte minst våra små gäster. Därför har vi lastat våra fartyg med sådant som barn tycker är roligt. Här finns både lekrum, barnprogram och vår alldeles egna skeppskatt Ville Viking.

Skeppskatten Ville Viking

Ville Viking är en glad katt, som trivs ombord på båten tillsammans med sin vän Nalle. Ville är alltid redo för nya äventyr och hittar gärna på allt möjligt skoj både för sig själv och för barnen. Knatteland är världens bästa ställe, tycker Ville. Där kan han och barnen hitta på allt möjligt trevligt.

Program året runt

På de röda båtarna finns gott om program för alla små vikingar året runt, men under semesterperioder och på sommaren har vi t o m specialprogram. Vi erbjuder många sorters specialavgångar och -paket, men kom ihåg att det är gott om skoj också på helt vanliga avgångar. Alla barn är välkomna att syssla och pyssla i vårt muntra sällskap.

Alla under 12 år är glada fripassagerare

Våra yngsta upptäcktsresare – de under 12 år – kryssar utan kostnad i vuxens sällskap. Och till våra allra minsta matroser (under 6 år) serverar vi härlig mat i bufférestaurangen utan att det kostar en endaste euro, när barn kommer tillsammans med betalande vuxen. Ville Viking har även bestämt att 6–17-åringarna får hugga in på vår stora buffé till nedsatt pris.