Shoppa ombord!

Det är inte bara priserna i våra butiker som gör dig glad. Det stora sortimentet överraskar och här hittar du parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat.

Lifestyle-butik på Rosella

Butiken Home & Lifestyle är är den första i sitt slag på Östersjön. Här hittar du det mesta för hemmet – skålar, bestick, doftljus och mycket mer. Exempel på varumärken är George Jensen, Bloomingville, Iittala, Rituals, Marimekko och Balmuir. Läs mer om butiken

Nya varumärken

Äntligen har succémärket RITUALS och Blondinbellas Löwengrip Care & Color hittat till våra fartyg. Bath & Body Works ljuvliga produkter finns även ombord på Viking Grace.

NYHET! Förhandsbeställning online

Planer på fest? Spara tid och besvär! Beställ och betala dina drycker från Taxfreebutiken på förhand så får du inköpen levererade direkt till din bil. Nu kan du göra en Förhandsbeställning online då du reser med Rosella, Kapellskär-Mariehamn.

Ny taxfreebutik och Pop-up shop på Gabriella

Vi har renoverat hela Gabriella och med det även uppgraderat taxfree-butiken Shopping World samt öppnat en Pop-up shop med kända modemärken. Shop til you drop!

Quality Outlet & Kids Corner

Rosellas outletaffär i aktern på däck 6 har förnyats och förstorats. Nu hittar du dessutom barnkläderna här. Här kan du fynda bland välkända kvalitetsmärken som Gant, Guess, Armani och Tommy Hilfiger. Utbudet är säsongsanpassat och förändras, men priserna är alltid cirka 50% lägre än på landbacken. Läs mer om butiken

Beställning ombord till bildäck

Du kan också fylla i din blankett och lämna den i Taxfreebutiken ombord. Läs mer om beställning ombord till bildäck och skriv ut blanketten i förväg. 

Läs mer


Style & Beauty

Läs den första utgåvan av vår helt nya magasin! Från och med nu kommer vi ge dig de bästa nyheterna, tipsen och inspirationen inom mode och skönhet – tre gånger om året. 

Säsongens bästa – Taxfree Magazin

1.9–31.10.2017 (öppnas i My paper)

I vår taxfreekatalog hittar du de varor vi har specialpris på den här månaden. Just nu har vi extra bra erbjudanden ombord på viner, märkeskläder och parfymer. Passa på att shoppa loss när du är ombord!

Planera dina inköp i appen!

Gör inköpslistan innan resan och ha med dig i fickan. I appen ser du hela vårt sortiment och aktuella priser.

Rosellas dryckestipsare

Vi ser till att du får bästa möjliga festdrycker för just den tillställning du planerar. Maila oss och berätta mer om tillställningen eller kontakta oss ombord så hjälper vi dig! 


Läs mer