Shoppa ombord!

Det är inte bara priserna i våra butiker som gör dig glad. Det stora sortimentet överraskar och här hittar du parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat.

Happy Shopping – Spring & Green

I våra taxfreebutiker presenterar vi nu ännu fler gröna alternativ. Här hittar du erbjudanden på hälsosamma och ekologiska produkter, som gör gott för både samvete och plånbok – utan kompromisser gällande kvalitet.

Som exempel kan nämnas hjältinnorna i vårt Local Beauty Heroes-koncept: Anne Kukkohovi med Supermood och Marianne Tromborg med sin egen produktlinje. Deras kosmetikprodukter är ekologiska banbrytare med bl.a. miljöcertifierade ingredienser och tillverkningsprocesser. Tillsammans med varumärken som Björk & Berries, Estell & Thild, L’Occitane och många fler, erbjuder vi ett brett urval,  som ständigt utökas, i våra butiker.

Ny taxfreebutik och Pop-up shop på Gabriella

Vi har renoverat hela Gabriella och med det även uppgraderat taxfree-butiken Shopping World samt öppnat en Pop-up shop med kända modemärken. Shop til you drop!

Quality Outlet & Kids Corner

Rosellas outletaffär i aktern på däck 6 har förnyats och förstorats. Nu hittar du dessutom barnkläderna här. Här kan du fynda bland välkända kvalitetsmärken som Gant, Guess, Armani och Tommy Hilfiger. Utbudet är säsongsanpassat och förändras, men priserna är alltid cirka 50% lägre än på landbacken. Läs mer om butiken

Lifestyle-butik på Rosella

Butiken Home & Lifestyle är är den första i sitt slag på Östersjön. Här hittar du det mesta för hemmet – skålar, bestick, doftljus och mycket mer. Exempel på varumärken är George Jensen, Bloomingville, Iittala, Rituals, Marimekko och Balmuir. Läs mer om butiken

Nya varumärken

Äntligen har succémärket RITUALS och Blondinbellas Löwengrip Care & Color hittat till våra fartyg. Bath & Body Works ljuvliga produkter finns även ombord på Viking Grace.

Visste du att du kan tjäna ihop till nästa resa?

För att få en fribiljett, se till att du gör alla inköp på en gång så att du uppnår eller överskrider summorna nedan. Du får ditt grattiskort i taxfreekassan om du uppnår en av summorna nedan.

Rosella

50 € = Fri personbiljett tur/retur eller en dagskryssning inkl båtbuss
200 € = Fri personbiljett tur/retur eller en dagskryssning inkl hytt och båtbuss

Övriga fartyg

80 € = Kryssning för 2–4 pers i Economy, Inside eller Seaside
120 € = Kryssning för 2-4 pers i Premiumhytt

Viktigt - leverans till bildäck

Meddela bilincheckningen vid beställning av öl/vin direkt till bilen!

Förhandsbeställning till bildäck

Läs mer om förhandsbeställning och skriv ut blanketten i förväg. 

Läs mer


Planera dina inköp i appen!

Gör inköpslistan innan resan och ha med dig i fickan. I appen ser du hela vårt sortiment och aktuella priser.

Säsongens bästa - Taxfree Magazin

1.5.–30.6.2017 (öppnas i My paper)

I vår taxfreekatalog hittar du de varor vi har specialpris på den här månaden. Just nu har vi extra bra erbjudanden ombord på viner, märkeskläder och parfymer. Passa på att shoppa loss när du är ombord!

Rosellas dryckestipsare

Vi ser till att du får bästa möjliga festdrycker för just den tillställning du planerar. Maila oss och berätta mer om tillställningen eller kontakta oss ombord så hjälper vi dig! 


Läs mer