Medlemsförmåner på Åland

Som ett bländande smycke i Östersjön ligger Åland med sina glittrande öar, kobbar och skär. Här finns mycket att se och göra.

Restauranger

Pub Stallhagen

Närproduktion, miljö- och kvalitetsargument är alla mervärden som Stallhagen vill kommunicera effektivt och som uppskattas av den medvetne konsumenten. Med Stallhagen skall man få mera känsla och mera smak – helt enkelt mer öl för pengarna.
Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på ölprovning vid Pub Stallhagen på Åland. Förhandsboka ölprovningen per telefon +358 457 34 48 500.

Getavägen 196, Godby, www.stallhagen.com

Smakbyn

I Smakbyn i Kastelholm på Åland bjuder kocken Michael Björklund med personal på det goda i livet: god mat och dryck i kombination med en varm upplevelse. Här lagas rejäl mat från grunden baserad på lokala råvaror. De visar gärna sitt bränneri och här finns även konferensmöjligheter. I entrén hittar du gårdsbutiken Boden.
Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på 3-rätters middag från Fine Dining-menyn.

Svarta Katten kaffestuga

Svarta Katten följer trenden med LCHF, sockerfri och allergivänlig mat. De jobbar med färska och närproducerade råvaror för att ge dig en fantastisk smakupplevelse.

​Oavsett om du är sugen på en smaskig bakelse, en fräsch lunch eller om du behöver släcka törsten, så hittar du det här. Kolla in menyn på deras hemsida.

Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på hela cafésortimentet.

Norragatan 15, Mariehamn, www.svartakatten.axShopping

GULDVIVA

I GULDVIVAs smyckesverkstad på Åland tillverkas handgjorda smycken med inspiration från den Åländska naturen.
Viking Line Club-förmån: 10% rabatt på smyckeskollektionen BLOMMAN™ i 925 sterlingsilver. Gäller endast vid köp i GULDVIVAs butik i Sjökvarteret.

Sjökvarteret, AX-22100 Mariehamn, www.guldviva.com

Judys Hantverk & Inredning

Judy Kuitunen tillverkar och säljer keramik som kombinerar ny fräsch design med traditionellt hantverk. Här säljs även produkter av andra åländska hantverkare samt varor för inredning.
Viking Line Club-förmån: 10% rabatt på Judys keramik i butiken Judys Hantverk & Inredning.

Hindersgränd 1, 22150 Jomala, Tel. +358(0)18 19988, www.facebook.com/Judyshantverk

SALT

Från SALT hantverkshus butik och ateljéer hittar du handgjorda föremål i textil, silver, keramik, glas, trä och järnsmide. Årets nyhet på SALT är de roliga Mariehamns kalsonger, med en härlig bommullskvalitet. Den perfekta presenten! Storlekar från S- XXL.
Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på Mariehamns kalsonger.

Sjökvarteret, AX-22100 Mariehamn, Åland, tfn +358 (0)18 21 505, www.salt.ax

Taffel Factory Shop

Bolaget har skapats genom att sammanföra Chips Ab och Oy Panda Ab.
Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på Taffel-produkter. Gäller endast vid köp i Chipsfabriken – Taffel Factory Shop i Haraldsby på Åland och Vaajakoski i Jyväskylä.

Sundsvägen 420 (20 km från Mariehamn), 22410 GODBY, www.facebook.com/taffelsnacksÖvrigt

Ålands sjöfartsmuseum

Genom Sjöfartsmuseets interaktiva utställningar kan du förflytta dig till masten på ett krängande segelfartyg eller salongen på ett gammalt ångfartyg. Du kan försöka angöra en brygga eller bara låta dig fascineras av alla exotiska souvenirer som sjömän genom tiderna samlat på sig. Personliga berättelser levandegör Ålands maritima kulturarv och belyser viktiga historiska händelser.
Viking Line Club-förmån: 20 % på ordinarie entrépris till Ålands Sjöfartsmuseum. Biljetten gäller besök på både Sjöfartsmuseet och s/v Pommern.

Hamngatan 2, 22100 Mariehamn, www.sjofartsmuseum.ax

Träningsverket

Träningsverket är ett träningscenter som erbjuder ett helhetskoncept inom träning, friskvård och hälsa. Vi står för hög kvalitet och våra ledord för verksamheten är träningsglädje, kunskap, motivation och gemenskap. Hos oss kan du träna både styrke- och gruppträning (med koncept bl.a. från Les Mills). Dessutom erbjuder vi personlig träning, temagrupper, fysioterapeuter, bastu samt föreläsningar och konsultation.

Viking Line Club-förmån: 
8 euro per engångsbiljett för turister (normalpris 10 euro).
50 % på registreringsavgiften för medlemskap (värde 25 euro)

Handelslänken 1, 22150 Jomala, www.traningsverket.fi