Samla båtar

Viking Club är nu Viking Line Club! Vi utvecklar vårt stamkundsprogram på våra medlemmars önskan. Du som kund blir bland de första att samla bonus under hela 2017.

Bonusen kallar vi för Båtar och du samlar Båtar på alla dina resebokningar och inköp ombord fr.o.m. 17.2.2017. Båtarna kan du sedan börja använda i början av 2018 som betalning av resor. Vi lanserar också en ny Plus-nivå!

Samla bonus på dina inköp

Viking Line Club utvecklas och därmed kommer medlemmar i fortsättningen att samla bonuspoäng (som vi kallar Båtar) för resebokningar och inköp ombord. Du kan börja använda din bonus till att betala resebokningar i början av 2018.

Samla Båtar

Börja samla Båtar redan idag! Du får båtar på alla dina inköp, både på resor och inköp ombord*. Uppge alltid ditt medlemsnummer när du bokar din resa och kom ihåg att visa ditt nya Viking Line Club-kort när du shoppar ombord för att samla på Båtar. Kom också ihåg att lägga till dina medresenärers medlemsnummer, så att de får sin andel av Båtarna.

Specialerbjudanden och Plus-nivå

När du har samlat 500 Båtar får du ett specialerbjudande. När du har samlat 1 000 Båtar kommer du upp till Plus-nivån. På Plus-nivån fördubblas antalet Båtar du samlar. Om du når Plus-nivån redan under 2017 fördubblar vi de första 1 000 Båtarna! Läs mer om medlemsnivåerna.

Så här får du Båtar

1 € = 1 Båt

Kom alltid ihåg att uppge både ditt eget och dina medresenärers medlemsnummer, så att ni alla får Båtar för er bokning. Om du har en innestående bokning, kan du gå och lägga till ditt medlemsnummer för att erhålla Båtar. Visa också alltid upp ditt Viking Line Club-kort när du shoppar ombord!

Använd Båtar

I början av 2018 kan du använda dina Båtar som betalning eller delbetalning av en ny resa med Viking Line.

Du får en Båt per använd euro. Båtarna är giltiga i 24 månader och kan användas som betalningsmedel på resor varje dag under hela året. Som medlem på Plus-nivå får du två Båtar per använd euro. Värdet av en Båt är 0,015 €. Du kan t.ex. betala en kryssning för 12 € genom att använda 800 Båtar.

Det lönar sig att vara Viking Line Club-medlem. Utöver Båtar får du också resor till medlemspris och erbjudanden i butiker, restauranger och barer ombord samt på utvalda besöksmål iland.

* Bonus/Båtar fås inte på externa tjänster såsom hotell- och stugbokningar, tjänster i land eller bussresor. Gruppresor berättigar inte till Båtar. Du får inte heller Båtar på tobaksprodukter.

 


Medlemsnivåer

Det finns två nivåer av medlemskap: Member-nivå och Plus-nivå.