Bonus och rabatter

Får jag som medlem bonuspoäng på mina resebokningar?

Ja, och vi kallar bonuspoängen Båtar. Du samlar bonuspoäng för resebokningar och inköp gjorda ombord förutsatt att medlemsnumret harhar registrerats i samband med bokningen eller köpet. Du kan använda Båtarna som hel- eller delbetalning av nya resor från år 2018. Som medlem i Viking Line Club får du också kontinuerligt tillgång till specialpriser och rabatter på resor och kryssningar.  Dessutom en hel del förmåner såväl ombord som i land. Se medlemsvillkoren.

Bonuspoäng ges inte på hotell- och stugbokningar, bussanslutningar, gruppbokningar eller tjänster i land. 
Tobaksprodukter är inte bonusgrundande.

Får jag som medlem bonuspoäng på mina resebokningar och inköp ombord?

Ja, och vi kallar bonuspoängen Båtar. Du kan samla bonuspoäng på dina resebokningar samt dina inköp i restauranger, barer och butiker ombord på fartygen. Bonuspoäng ges inte på hotell- och stugbokningar, bussanslutningar, gruppbokningar eller tjänster i land samt för inköp av tobaksprodukter ombord.

Bonuspoäng på resebokningen får endast de som har ett Viking Line Club-kort förutsatt att medlemsnumret har registrerats i samband med bokningen. Ombord samlar du bonuspoäng genom att dra ditt medlemskort i restauranger, barer och butiker i samband med betalningen.

Som medlem i Viking Line Club får du också kontinuerligt tillgång till specialpriser och rabatter på resor och kryssningar. Dessutom en hel del klubberbjudanden såväl ombord som i land.

Du får tillgång till Viking Line Club-pris genom att kryssa i bokningsmenyns Viking Line Club-punkt (se boka resa nedan) och/eller genom att logga med ditt Viking Line Club-medlemsnummer och lösenord i popup-fönstret, som visas i bokningens andra till fjärde steg (se nedan). 

Hur mycket är Båtarna värda?

Du tjänar en båt per 1 € som du handlar för hos oss. Från början av 2018 kan du börja använda dina intjänade båtar som betalningsmedel av en ny resa. Värdet av en båt är 0,015 € vid bokningstillfället.

Bonuspoäng - Båtar

Euro

SEK

1 Båt

0,015

0,15

100 Båtar

1,5

15

200 Båtar

3

30

400 Båtar

6

60

800 Båtar

12

120

1000 Båtar

15

150

 

När får jag mina Båtar?

Bonuspoäng på resebokningar får du efter att du checkat in i terminalen på avresedagen under förutsättning att resan är betald. Bonuspoäng som samlas på inköpen ombord registreras dagligen.

Var kan jag se mina Båtar?

Om du har tjänat in bonuspoäng skickar vi ett e-postmeddelande med poängsaldo varje månad. Se till att din e-postadress är uppdaterad. Dessutom kan du fråga om ditt poängsaldo genom att kontakta vår Resetjänst på telefon 018-26 211 eller via vår kundtjänst vikingclubaland@vikingline.com.

Hur kan jag använda mina Båtar?

Du kan börja använda dina bonuspoäng som hel- eller delbetalning av resor år 2018.

Hur länge är mina Båtar giltiga?

Dina bonuspoäng är giltiga i 24 månader från det första inköpet.

Får jag Båtar på resor och inköp som jag gjort innan jag blev medlem?

Nej, det är inte möjligt att få bonuspoäng för resor och inköp retroaktivt, som gjorts innan du blivit medlem i Viking Line Club. Bonuspoäng tjänas in på resor från och med 17.2.2017.

Varför fick jag bara en del av Båtarna i förhållande till vad resebokningen kostade?

Bokningens värde delas på antalet passagerare på bokningen. Varje medlem kan bara få sin egen poängandel.

Kan jag registrera Båtar i efterhand?

Nej, du kan inte få bonuspoäng i efterhand. Medlemsnumret måste registreras i samband med bokning av resan eller senast vid incheckningen i terminalen. Medlemskortet ska alltid uppvisas vid kassan i samband med inköp ombord på fartygen.

Jag ska boka en resa, hur får jag klubbpris på resan?

Du får tillgång till Viking Line Club-pris genom att kryssa i bokningsmenyns Viking Line Club-punkt (se boka resa nedan) och/eller genom att logga med ditt Viking Line Club-medlemsnummer och lösenord i popup-fönstret, som visas i bokningens andra till fjärde steg (se nedan). 

Bokningsdialog