Local Beauty Heroes

Vi vill hylla nordiska skönhetsvarumärken med vårt nya skönhetskoncept Local Beauty Heroes. Fyra framgångsrika kvinnor med sina egna produkter och sin egen unika story utgör kärnan i Local Beauty Heroes: svenska Isabella Löwengrip och Yvonne Ryding, finska Anne Kukkohovi och danska Marianne Tromborg. Produkterna finns till försäljning ombord på alla våra fartyg och har du tur kan du träffa våra hjältar ombord när du kryssar nästa gång!

 

Hudvårds- och skönhetsprodukter från Löwengrip Care & Color, YR Hudvård, Supermood och Tromborg Scandinavian Mood  finns från och med nu till försäljning ombord på Viking Lines sju fartyg.

Våra hjältar

Isabella Löwengrip är Skandinaviens största bloggare med bloggen Blondinbella, och en välkänd entreprenör med flertalet varumärken inom sin portfölj. Löwengrip Care & Color är en hår- hudvårds- och kosmetikserie som tillverkas i Sverige och innehåller produkter som balanserar den känsliga huden. Produkterna är utvecklade för att möta de utmaningar som det nordiska klimatet ställer på hudvård och make up. Viking Line blir den första återförsäljaren av Löwengrip Care & Color i Finland.

Yvonne Ryding valdes till Miss Universum 1984 och är idag en välkänd föreläsare, programledare och entreprenör. Hudvårdsserien YR Hudvård som lanserades redan 1997 älskas av kvinnor runt om i Europa för sin naturliga och höga kvalitet. Produkterna har trots den höga kvaliteten även en snäll prisbild.

Anne Kukkohovi är den före detta finska fotomodellen som har utvecklat sin egen make up-serie. Som grund för Supermood-produktfamiljen används svampen Sprängticka. Sprängtickan innehåller en hög mängd effektiva antioxidanter som har använts sedan flera hundra år tillbaka för att läka huden och reducera pigmentförändringar.

Marianne Tromborg är en välrenommerad dansk make up-artist som utvecklat det egna varumärket Tromborg Scandinavian Mood. Tromborgs Beauty of North-kosmetikprodukter är anpassade för både män som kvinnor. Marianne Tromborg har utvecklat serien tillsammans med sin make som har mångårig erfarenhet från farmaci. Viking Line blir den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i bådeSverige och Finland.

Träffa dem ombord

Våra Local Beauty Heroes kommer att besöka fartygen för att berätta om filosofin bakom produkterna och ge sina bästa skönhetstips. Datum och tidpunkter för skönhetsprofilernas besök ombord meddelas senare.

Exklusivt hos Viking Line

Viking Line är den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i både Sverige och Finland, och av Löwengrip Care & Color i Finland.