Checkin

Förhandsbeställning

Fest på kommnade? Beställ öl och vin för leverans direkt till din bil. 

Trött på att bära tunga lådor och kassar?

Som bilpassagerare har du nu möjlighet att på förhand beställa drycker med dig hem och få det levererat direkt till din bil på bildäck. Produkter beställda på förhand är betydligt förmånligare. Säg till vid incheckningen att ni vill ha leverans till bilen så blir ni rätt placerade ombord.

Produktsortimentet varierar mellan rutterna. Preorder sker lådvis, enstaka flaskor kan inte beställas.

  • Påminn bilincheckningen att du är en preordergäst.
  • Lämna lappen, du fick vid incheckningen, väl synlig i vindrutan.
  • Lämna det ifyllda beställningsformuläret och betala din beställning i kassan (senast 45 min efter avgång på Rosella). 

Finland–Åland–Sverige:
Vid köp av minst fyra lådor öl eller vin får du dem levererade till bilen på bildäck. Observera mängdgränserna för införsel på rutterna mellan Finland och Sverige. 

Finland–Estland:
Förhandsbeställningen måste uppgå till minst 250 €.

Viking-kärra: Du som inte har bilen med på resan kan boka festdryckerna i en shoppingvagn på förhand. Förhandsbeställning minst 250 €.

Viking Drive-in Shop: Ett förmånligt och bekvämt sätt att handla alkohol och läsk direkt till din bil. Försäljning sker på bildäcken på innan returresan från Tallinn.

NYHET! Förhandsbeställning online

Planer på fest? Spara tid och besvär! Beställ och betala dina drycker från Taxfreebutiken på förhand så får du inköpen levererade direkt till din bil. Nu kan du göra en Förhandsbeställning online då du reser med Rosella, Kapellskär-Mariehamn.


Rosellas dryckestipsare

Vi ser till att du får bästa möjliga festdrycker för just den tillställning du planerar. Maila oss och berätta mer om tillställningen eller kontakta oss ombord så hjälper vi dig! 


Läs mer