Julbord 2017

Lämna stress och måsten i land och följ med på en härlig julkryssning. I år har Svenska Kocklandslaget komponerat ett fantastiskt julbord med nordiska klassiker och underbara smaker. Ombord väntar också kalla drycker, spa-behandlingar, julhandel i taxfree och suverän underhållning!

Lite mer guldkant på julbordet

Svenska Kocklandslaget har komponerat vår nya buffémeny som vi på Viking Line är väldigt stolta över. Kocklandslaget står i år även för vårt julbord.

Njut av nordiska råvaror och smakkombinationer. Fyll tallrikarna med allt ni kan tänka er och kom ihåg att även dryck ingår i priset.

Julbord serveras under perioden 17.11–26.12.2017 (ej på FSTR).

Boka julbord ombord – ordna lillajulsfesten smidigt

Kom med vänner och kolleger och fira lillajul eller julfest till havs. Vi har redan ordnat med allt ombord – god mat, underhållning, plats för mingel och dans, samt shopping. 

Du kan lägga till julbordet i vår online-bokning både på reguljärresa och kryssning. Lägg till i steg 3 i bokningen under restauranger.

Julbordskryssningar

Idén att lämna julstressen och gå till sjöss är helt enkelt genial. Låt det bli en tradition. Ombord väntar musik, härlig stämning, julklappar till taxfreepriser och vårt julbord med över 40 rätter.


Boka kryssning