Food Garden restaurant

M/S Amorellas restauranger

Ombord på Amorella kan vi duka fram allt från högklassiga trerättersmenyer till generösa bufféer och aptitretande tapas.

Food Garden

I vår omtyckta à la carte-restaurang Food Garden serverar vi populära klassiker men har även spännande urval från andra matkulturer. Då och då låter vi kända stjärnkockar gästspela med sina egna temamenyer.

För- och efterrättsbordet 

Food Garden Table bjuder på läckerheter från jordens alla hörn och på det fantastiska delikatessbordet hittar du allt du kan drömma om. Kombinera fritt med din huvudrätt från a la carten.

Frukost med guldkant

Börja dagen på bästa sätt med frukost i Food Garden där vi dukar upp en lyxig frukost i lugn och skön miljö. I priset ingår ett glas mousserande vin och kaffe och te serveras vid bordet. Du får själv välja din frukost ur frukostbordets rikliga sortiment.

Skaldjursplatå med hummer

Avnjut en skaldjursplatå ombord till det förmånliga priset 47 €. Då ingår bland annat hummer, havskräftor, musslor, ostron samt färska och rökta räkor. Kostar ofta det dubbla i land. Förboka här på webben i samband med din bokning (förbokning ska ske senast tre dygn före avresa).

Vinsortiment

Våra omsorgsfullt utvalda viner från världens vinhus finns att avnjuta i restaurangen.  Du kan även köpa med dig dina favoriter hem direkt från vinhyllan i restaurangen.


Ella´s

I Ella's avspända och välkomnande miljö serverar vi rätter med inspiration från det amerikanska och italienska köket. Ett populärt koncept som uppskattas av hela familjen.

Gott och vällagat för alla smaker

Den innehållsrika menyn bjuder på både grillat, pasta och sallader samt italienska och amerikanska viner. Ett extra plus är att du kan välja förrätter och desserter från Food Garden-bordet.


Tapas & Wine

Här serveras kalla och varma tapas och 
du kan komponera din egen sallad av valfria ingredienser. Som pricken över i finns dessutom ett väldigt bra vinsortiment.

Låt en flaska vin få följa med hem

Du kan köpa alla viner per glas och är det något som faller dig riktig bra i smaken kan du köpa med det hem.

Nyhet! Afternoon Tea

På eftermiddagarna ombord på Amorella kan du njuta av Afternoon Tea. Sandwichar, scones, bakverk och te som serveras direkt vid ditt bord – och varför inte lyxa till det med ett glas mousserande vin! Förboka för bästa pris och bekräftad plats. Perfekt alternativ för dig som dagskryssar mellan Stockholm och Mariehamn.


Viking Buffet

I Viking Buffet tar du själv för dig av allt det som ska finnas på ett traditionellt smörgåsbord och mer därtill. Du väljer mellan förrätter, varmrätter och desserter och tar så mycket du vill av dina favoriter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Det finns alltid vegetariska alternativ. Vår nya buffémeny är framtagen av Svenska Kocklandslaget. 

Frukost som ger dig en bra start på dagen

Varje morgon serverar vi en riklig frukost i Viking Buffet som garanterat ger dig en bra start på dagen.

Välkommen på ett Smakäventyr!

Skeppskatten Ville Viking uppmanar alla barn att delta i Smakäventyret på Röda båtarna! Barnbuffén dukas upp med bekanta och trygga smaker, men också nya delikatesser – och inget förhindrar att barnen smakar på maten som bjuds för de vuxna. Friskt vågat, hälften vunnet! Under 6-åringar äter gratis i bufférestaurangen i sällskap med betalande vuxen.

Vänligen meddela i förväg om eventuella allergier eller intoleranser. De flesta rätter kan specialanpassas. Vegetariska alternativ finns.