Spa woman

Cinderellas Spa

En skön helhetsupplevelse som vitaliserar kroppen och ger inre hälsa – det är Cinderella spa i ett nötskal. Här får du alla Kerstin Florians kurbehandlingar till röda sjöpriser medan världens vackraste skärgård glider förbi. 

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak ("isdopp"), pool, bastu, hälsobar och spashop. I entréavgiften ingår dessutom en badritual med Kerstin Florian-produkter.

Spa är populärt - boka tid

Alla spabehandlingar utförs av diplomerade hudterapeuter och massörer som är certifierade Kerstin Florian-terapeuter.

Vi rekommenderar att du bokar tid både för ditt spabesök och för eventuell behandling innan avresan. Kom gärna 10 minuter innan bokad behandlingstid.

För gravida erbjuder vi endast ansiktsbehandlingar och  fotbehandlingen Foot De Luxe.  

Badritual ingår!

I entréavgiften till Cinderella Spa ingår en neccessär med Kerstin Florian-produkter (värde 27,15 €) och instruktioner som visar hur du själv, steg för steg, kan utföra den vårdande och avkopplande badritualen.

Boka bastu

På Viking Cinderella finns även en bastu som kan hyras av grupper om högst 9 personer. Den är belägen på däck 5 och bokas med fördel innan avresan på telefon 018-262 11 alternativt ombord via spaavdelningen. Det finns även bastu i anslutning till omklädningsrummen som är öppen under spatiderna.

Välkända spabehandlingar

På Östersjön är vi ensamma om att erbjuda Kerstin Florians avkopplande behandlingar. Välj mellan allt från "Lavendel Dröm" och "Caviar Skin Care" till klassisk muskelmassage för hela kroppen.

Nyhet! Russian Banya

Välkommen att prova vår nya ryska spabehandling. Den gör gott i både porer och själ med värme och ånga. Behandlingen inkluderar rysk bastu, kallt vatten, risterapi med ekruskor och massage som avslutas med ett glas vodka och en välsmakande löjromscanapé.

Priser per person

Entréavgift till spa inkl badritual 25 €. Vid förköp är priset 21,65 €.

  • 10 minuter (valfri behandling) 16,30 €.
  • 50 minuter (valfri behandling *) 73,90 €.
  • 90 minuter (Samezen/Lavendel Dröm/Ekologisk värmande ingefära) 100 €.
  • 90 minuter (Russian Banya) 113 €/pers.

*Undantaget 50 minuters behandlingarna Caviar Skincare, Correcting Advanced Repair och Correcting Brightening Facial 81,50 €.

Åldersgräns

För entré till spaavdelningen är åldersgränsen 12 år och för behandlingar 15 år.


Öppettider

Viking Cinderellas spa-avdelning ligger på däck 6 och är öppet kl 09.00–15.00 och kl 18.00–22.00.