M/S Viking XPRS

Helsingfors–Tallinn

Frisk havsluft och glada skratt gör oss hungriga. Därför har vi laddat upp med massor av god mat ombord på Viking XPRS.

Viking Buffet och Bistro Buffet

Du väljer mellan förrätter, varmrätter och desserter och tar så mycket du vill av dina favoriter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Barn under 6 år äter gratis i Viking Buffet tillsammans med betalande vuxen, och de större barn upp till 17 år till specialpris.

Mer info och menyerna

Blue Deli

På den mångsidiga menyn finns både lätta rätter som sallader, smörgåsar, fyllda panini och rejäla huvudrätter direkt från grillen. I samband med Blue Deli finns Deli Shop där man kan köpa med olika delikatesser liksom ost, kallskuret och kryddsåser.

Red Rose Bar Café

Det går bra att börja resan i Red Rose med att njuta av panoramat över havet. Lunch och middag från Blue Deli kan njutas här om man så vill. I Red Rose ordnas program, t.ex. bingo, talk show osv. Här är också ett lekrum med bollhav för barn samt ett spelrum för lite större barn.

Xpresso Café

Här serveras kaffe på olika sätt, t.ex. espresso, caffè latte och cappuccino – precis som i Italien. I vitrinen finns läckra bakverk och konditorivaror.

Danspaviljong

Dansrestaurangen bjuder på levande musik både dag- och kvällstid. Under veckosluten dansar du till populära dansorkestrar. Dansrestaurangen rymmer 250 gäster och två orkestrar uppträder dagligen.

Viking's Inn

Viking XPRS traditionella pub är en utmärkt plats för ett glatt umgänge. I puben serveras traditionella pubrätter, såsom korv med sauerkraut, och givetvis öl. Den rätta platsen för karaoke, och under veckosluten underhåller också en trubadur.


Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.