Spa Viking Grace

Viking Grace Spa & Wellness

M/S Viking Graces spaavdelning ligger högst uppe på däck 11 med makalös utsikt över Östersjöns vackraste skärgård. Ett flertal behandlingar med högklassiga produkter finns på menyn.

Det finns skilda dusch- och omklädningsrum med duschprodukter samt bastur för män och kvinnor. Entrén inkluderar badrock och handduk samt möjlighet att använda ett skåp med lås. Barn är också välkomna med vuxen till vår spaavdelning (det finns inte en skild simbassäng/plaskdamm för barn). 15 år fyllda är välkomna till avdelningen även utan egen övervakare.

Bastu, örtbastu och snögrotta

I spat finns två stora bubbelpooler med havsutsikt. Det finns en stor vanlig bastu med utsikt över bubbelpoolerna och havet. Det finns också en örtbastu och en snögrotta, där det är skönt att svalka sig. I snögrottan ligger temperaturen på minusgrader.

Viking Grace spa snowcave

Behandlingar

För behandlingar används produkter från italienska Comfort Zone. Företaget är känt för sin höga kvalitet och yrkeskompetens samt respekt för miljön och hållbar utveckling. Välj mellan olika behandlingar (händer, fötter, kropp och ansikte). Personalen hjälper även till med att välja rätta produkter för hemmabruk.

VIP-utrymme för eget bruk

I spat finns två VIP-utrymmen med bastu och bubbelpool för max. 6 personer. Den normala entréavgiften ingår i hyran av VIP-rummen, vilket innebär att man också får använda örtbastun, stora bastun och snögrottan, som finns på den allmänna spaavdelningen.

VIP-utrymme Ocean, 2 timmar 190,-
I priset ingår en egen bubbelpool, en egen bastu och normal spaentré för 6 personer. Personer 7–8 för tilläggsavgift 24,-/person.

VIP-utrymme Grace, 2 timmar 240,-
I priset ingår en egen bubbelpool, en egen bastu med havsutsikt, normal spaentré för 6 personer och en flaska mousserande vin. Det finns en toalett i utrymmet. Personer 7–8 för tilläggsavgift 24,-/person.

Champagne eller smoothie?

Efter en behandling kan det vara skönt att koppla av i spa-avdelningens bar med ett glas champagne, ett gott vin eller fräscha smoothies. Här serveras även söta och salta tilltugg.

Öppettider och bokningar

Entré gäller för två timmar (1,5 timme i spa + 0,5 timme för omklädning/dusch)

Spaavdelningen har öppet kl. 9.00–19.30 samt kl. 21.00–23.00.
Badturer börjar kl. 9.00, 10.00, 11.15, 12.30, 13.30, 14.30, 15.45, 17.00, 17.30 och 21.00 (Finsk tid).

Inträdet och behandlingar kan bokas ombord i spa-avdelningen för samma dag eller på förhand via online eller resetjänst. Vi rekommenderar förhandsbokning.

Reservation för ändringar.

Spa Viking Grace

Viking Graces Spa & Wellness

Entré

  • 24,- Vuxen
  • 15,- Barn 14-17 år
  • 10,- Barn 3-13 år
  • Barn under 3 år gratis (vattenblöja krävs)

Entré gäller för två timmar (1,5 timme i spa + 0,5 timme för omklädning/dusch).

Vänligen observera att om badtiden överskrids, debiteras en tilläggsavgift.

Boka resa