M/S Viking Cinderella

Viking Cinderella är Östersjöns bästa nöjespalats där underhållningen pågår sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJ. Ombord kan du byta den glåmiga vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen så du har koll på allt som händer ombord! 


Restauranger och nattklubb

Viking Cinderellas restauranger bjuder på allt från italienska antipasti till dignande trerättersmiddagar med slottsviner. I nya Ocean Grill är det drop-in dvs. ingen bordsreservation behövs. Är du sugen på att dansa, se artister och lyssna på de senaste klubbhitsen rekommenderar vi en sväng förbi nattklubben Étage.

Skaldjursplatå till kalaspris

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För ett litet pris får du både kryssning och en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Rätterna serveras med bröd, smör, ost och tillbehör. Och tänk på att motsvarande ofta kostar det dubbla i land. Dessert/dessertbord ingår inte i Skaldjursplatån. Skaldjursplatån kostar 42,40 € vid förbokning. Förboka direkt här på nätet!

Cinderella Spa – entré och badritual 21,65 €

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak ("isdopp"), pool, bastu, hälsobar och spashop. Dessutom massor av massage, spa- och skönhetsbehandlingar. I entréavgiften ingår en badritual med Kerstin Florian-produkter. Förboka entre och badritualen i samband med din kryssningsbokning.