Nöjen hela veckan på Rosella

Rosella bjuder på något roligt oavsett när du reser, speciellt om du gillar dans och musik. Ombord håller våra kryssningsvärdar stämningen på topp med allt från allsång till tävlingar.

Varje dag har ett speciellt tema så det blir ännu lättare att välja kryssningsdag. Missa inte Café Rosella, vår populära måndagsunderhållning med Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg som intervjuar inbjudna gäster. 

Tio-i-topp – den levande jukeboxen och söndagssport
Nytt för i år är Tio-i-topp – Den levande jukeboxen med önskelåtar från 50-, 60- och 70-talet och sportsändningar i Street Café på söndagar. Bland annat Premier League matcher visas.

Välj hur du vill kryssa

Du kan starta kryssningen antingen redan på morgonen eller på eftermiddagen, beroende på vilken del av veckans program du vill ta del av. Boka en kryssning med måltid så bjuder vi på personbiljetten. 

Dagskryssning

Startar du på morgonen har du tid att njuta ordentligt av en lång, god frukost. Åk sedan till Norrtälje en sväng eller stanna ombord med en bok i en skön fåtölj. Kaffe finns tillgängligt under hamnuppehållet. Efter returen från Kapellskär startar underhållningen. Upplägget passar t.ex. för att ta del av Café Rosella. 

Kvällskryssning

Väljer du att kryssa på eftermiddagen/kvällen är underhållningen igång direkt, men du kan förstås också börja med ett besök i någon av restaurangerna – Bistro Buffet eller La Rose. 

Café Rosella

Välkommen till vår måndagsunderhållning där Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg intervjuar inbjudna artister. Måndagar kl. 14.30 (finsk tid) i Fun Club. 

Höstens gäster

 September Värd Gäst
25.9 Ulf Elfving Björn Eriksson
Oktober
2.10 Ragnar Dahlberg Jack Vreeswijk
9.10 Ulf Elfving Mari Jungstedt
16.10 Ragnar Dahlberg Eddie Oliva
23.10 Ulf Elfving Amelia Adamo
30.10 Ragnar Dahlberg Mojje
November
6.11 Ulf Elfving Björn Ranelid
13.11 Ragnar Dahlberg Lisa Syrén
20.11 Ulf Elfving Elisabeth Tarras-Wahlberg
27.11 Ragnar Dahlberg Dana Dragomir

 


Rosellas nöjesvecka

Varje dag har sitt underhållningstema så du får ännu lättare att välja kryssningsdag. Välkommen ombord!

Måndag: Café Rosella

Café Rosella är vår måndagsunderhållning där Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg intervjuar inbjudna gäster i soffan. Måndagar kl. 14.30 (finsk tid) i Fun Club. Se kommande gäster ovan.

Tisdag: Stora speldagen

Välkommen ombord att spela bingo och ta chansen att vinna en plats till den stora finalen 19.12.2017. Bland vinsterna hittar du pengar, kryssningar och en gratisresa till Bingofinalen inkl buss t/r. Under höstens månadsfinaler kan man vinna en resa för två till Göteborg och få vara med i direktsändningen av Bingolotto. Bingo startar kl. 12.00 från Kapellskär och fortsätter kl. 16.00 från Mariehamn. 

Onsdag: Livekaraoke

Bli stjärna för en dag och sjung gamla godingar tillsammans med dagens band. Dessutom kan du, som alltid, dansa till dagens band, fynda i taxfree och äta gott.

Torsdag: Tio-i-topp – den levande jukeboxen

Önskelåtarna från 50-, 60- och 70-talet. Varje torsdag kl. 14.30 i Fun Club. Följ med oss den 24.8, 28.9, 26.10 och 30.11 då årtiondenas bästa musik tar över hela kryssningen! 

Söndag: Sport i caféet

Heja fram favoritlaget i Street Café. Se Premier League och andra sportevenemang under din resa. Underhållning av kryssningsvärden.

Boka så att du säkert får plats:

Vi bjuder våra Viking Line Club-medlemmar på personbiljetten då måltiderna förhandsbokas med kod AXKRY

  • Bistro Buffet 25,90 €/person inkl. dryck
  • Grill- och stekbord 16,40 €/person inkl. dryck (serveras alla dagar sista turen från Kapellskär, samt hela söndagen)
  • Värdekupong - à la carte-restaurangen La Rose 34 €/person. Värde ombord 38,05 €.

Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. 
Information om åldersgräns och andra resevillkor/regler.