Spa Viking Grace pool

Spakryssning med Viking Grace

Unna dig en minikryssning med Grace och njut av sköna behandlingar och ett spa med utsikt över Östersjöns vackraste skärgård.

I priset ingår

  • Kryssning Mariehamn-Åbo-Långnäs
  • Del i Inside-hytt. Prisex då två delar hytt. 
  • Entré till Viking Grace Spa & Wellness

Erbjudandet gäller t.o.m. 30.12.2017 och varierar beroende på veckodag och avgångstid, typ av hytt samt platstillgång. 


Förhandsboka din spaupplevelse

Det är möjligt att boka spa-platser på förhand via vår resetjänst eller onlinebokning. Behandlingar kan bokas på förhand via resetjänst eller ombord. Vi rekommenderar förhandsbokning.

Spaavdelningen har öppet kl. 10–19 samt kl. 21–23. Spaavdelningens turer är i två timmars cykler så att den första badtiden börjar kl. 10, följande är kl. 12, 14, 16 samt kl. 21 (finsk tid).

Viking Graces Spa & Wellness

Entré

  • 24 € Vuxen
  • 15 € Barn 14-17 år
  • 10 € Barn 3-13 år

Entré gäller för två timmar (1,5 timme i spa + 0,5 timme för omklädning/dusch).

Får det vara VIP-kabinett?

På avdelningen finns två VIP-kabinetter med bastu och bubbelpool för max. sex personer. Den normala entréavgiften ingår i privatbruket av VIP-lounge. Det betyder att VIP-lounges gäster får också njuta av våra ång- och örtbastur samt av vår snögrotta som finns i den allmänna spaavdelningen.

VIP-lounge 2 timmar 190 €
– Egen jacuzzi, egen bastu, normal spa entré.


Flera bastur och en snögrotta

Det finns skilda dusch- och omklädningsrum med duschprodukter för män och kvinnor. Entrén inkluderar badrock och handduk samt möjlighet att använda ett skåp med lås. Vi välkomnar också barn i vuxens sällskap (det finns inte en skild simbassäng/plaskdamm för barn).

I spaavdelningen finns två stora jacuzzin med havsutsikt, vanliga bastur samt ång- och örtbastu. Efter bastubadet kan det vara skönt att svalka sig i snögrottan där temperaturen ligger på minusgrader.


Behandlingar

För behandlingar används produkter från italienska comfort zone. Företaget är känt för sin höga kvalitet och yrkeskompetens samt respekten för miljön och hållbar utveckling. Välj mellan olika behandlingar (händer, fötter, kropp och ansikte). Personalen hjälper även till med att välja rätta produkter för hemmabruk.

Behandlingar kan bokas ombord eller på förhand via online eller resetjänst.


Champagne eller smoothie?

Efter en behandling kan det vara skönt att koppla av i spa-avdelningens bar med ett glas champagne, ett gott vin eller fräscha smoothies. Här serveras även söta och salta tilltugg.