Buffet

Rosellakryssning inklusive måltid

Våra måltidspaket på Rosella är perfekta alternativ för dig som vill njuta av en kryssning i skärgården, äta gott, dansa och shoppa förmånligt! Boka en kryssning med måltid så bjuder vi på personbiljetten. 

Sjöfrukost

Om du bokar kryssning på morgonturen kan du välja att äta sjöfrukost.

Sjöfrukost inkl personbiljett (vid förköp),
bokningskod AXKRY:
Vuxen 8,50 €
Barn 12–17 år 5,50 €
Barn 6–11 år 4 €


Bistro Buffet

Bistro Buffet lockar med mängder av varmrätter, sallader, fiskrätter, såser, ostar och efterrätter. Vad sägs till exempel om kallrökt laxrulle med gräslöks- och pepparrotscrèmefyllning, rökt viltmousse på rågbrödsknapp, Caesarsallad, blåmögelost och crème brûlée? Du hittar självklart både glutenfria, laktosfria och vegetariska alternativ och i priset ingår alltid dryck. 

Bistro Buffet inkl personbiljett (vid förköp),
bokningskod AXKRY:
Vuxen 24,90 €
Barn 12–17 år 10,80 €
Barn 6–11 år 6,50 €


Två rätter i La Rose à la carte

Föredrar du att äta mer avskilt och smakfullt rekommenderar vi à la carte-restaurangen La Rose. Menyn varierar under året och erbjuder både klassiska rätter och mer speciella rätter utgående från ett tema ombord, så som skördetid eller nordiskt.

Två rätter i à la carte inkl. personbiljett (vid förköp),
bokningskod AXKRY:
Vuxen 30 €
Barn 6-17 år 15 €

Gäller kryssning fredagar och lördagar med avgång från Mariehamn kl. 18.30.


Grill- och stekbord

Bokar du kryssning en söndag eller väljer att äta på sista turen någon annan veckodag är det Grill- och stekbordet som är framdukat.

Vi serverar olika sorters kött, oxfilé, fläskfilé och entrecôte, tillsammans med 2–3 olika såser, olika kryddsmör, 3–4 potatisalternativ och olika sallader samt andra passande tillbehör anpassat enligt "dagens råvaror".

För den som önskar annat än kött erbjuds en varm vegetarisk rätt alternativt dagens fisk som kan beställas från köket. Glass till efterrätt. Vin, öl, läsk och kaffe ingår alltid i priset.

Grill- och stekbord inkl. personbiljett (vid förköp),
bokningkod AXKRY:
Vuxen 16,50 €
Barn 12–17 år 8 €
Barn 6–11 år 5,50 €

Grill- och stekbord serveras på följande turer:
Kapellskär–Mariehamn; sista turen kl 20 alla dagar och alla turer på söndagar. OBS! Ingen Bistro Buffet på de avgångar som serverar Grill- och stekbord.


Övrigt

Det kan förekomma vissa perioder under året då priserna och måltiderna kan ändra, till exempel julbord.

När du bokar på hemsidan får du välja bland de måltider som gäller just för den dag och den turen du valt.

Hör av dig om du har några frågor, tel 26 211.


Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Erbjudandet gäller ej på vissa resor som special- eller temakryssningar samt chartrade/abonnerade avgångar.

Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.