Viking Cinderella

Cinderella dygnskryssning

På Viking Cinderella pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJ. Ombord kan du byta den glåmiga vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa.

Fartyget avgår från Mariehamn kl 09.00 på förmiddagen och ni är tillbaka till Mariehamn följande dag kl 07.15. 

I priset ingår

  • Cinderellakryssning Mariehamn–Stockholm
  • Del i Inside-hytt. Prisex när två delar hytt. 

Erbjudandet gäller 30.12.2016 och varierar beroende på veckodag och avgångstid, typ av hytt samt platstillgångÅldersgräns 21 år.


Cinderella Big Band

Söndag är kryssningsdagen för alla storbandsfantaster. Då fylls Cinderella med rika tongångar från orkestrar och storband i alla former och vi vågar utlova underbar stämning framför Östersjöns största scen.

Normalpris 28,50 € /person

Klubbpris 14 € /person

Dansbandskryssa på Cinderella

Följ med Viking Cinderella på en riktig danskryssning med några av Sveriges bästa dansband och fila på dansen med Tony Irving.

Normalpris 17 € /person

Klubbpris 8 € /person

LIVE on stage - artistkvällar

Musik är allra bäst live på Östersjöns största scen! Wiktoria gästar 7.10. Kolla in höstens hela artistlista på Viking Cinderella.

Normalpris 19,25 € /person

Klubbpris 10,50 € /person

Cinderella Weekend

Den bästa partykryssningen hittar du hos oss på Viking Line. Ombord väntar grym livemusik, partyband och kända DJs som ser till att stämningen är på topp hela helgen.

Normalpris 25,50 € /person

Klubbpris 15,50 € /person

Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Erbjudandet gäller ej på vissa resor som special- eller temakryssningar samt chartrade/abonnerade avgångar.

Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.