Viking Cinderella

Cinderella dygnskryssning

På Viking Cinderella pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJ. Ombord kan du byta den glåmiga vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa.

Fartyget avgår från Mariehamn kl 09.00 på förmiddagen och ni är tillbaka till Mariehamn följande dag kl 07.15. 

I priset ingår

  • Cinderellakryssning Mariehamn–Stockholm
  • Del i Inside-hytt. Prisex när två delar hytt. 

Erbjudandet gäller 30.12.2016 och varierar beroende på veckodag och avgångstid, typ av hytt samt platstillgångÅldersgräns 21 år.


Cinderella Big Band

Söndagar på Viking Cinderella är vigt för dig som älskar storbandsmusik. Räkna med mäktig musik, glitter & blås. Leif Kronlunds med gästartister håller igång. 

Normalpris 28,50 € /person

Klubbpris 14 € /person

Dansbandskryssa med Cinderella

Följ med Viking Cinderella på en riktig danskryssning med några av Sveriges bästa dansband och fila på dansen med Tony Irving.

Normalpris 17 € /person

Klubbpris 8 € /person

LIVE on stage – artistkvällar

Musik upplevs bäst live på Östersjöns största scen!

Normalpris 19,25 € /person

Klubbpris 10,50 € /person

Cinderella Weekend

Smit iväg ett dygn med Cinderella! Ombord väntar grym livemusik, chill på soldäck, högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar. Dessutom bjuder vi in heta artister och DJs på utvalda avgångar.

Normalpris 25,50 € /person

Klubbpris 15,50 € /person

Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Erbjudandet gäller ej på vissa resor som special- eller temakryssningar samt chartrade/abonnerade avgångar.

Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.