SuperPark i Åbo – en inomhushall fylld av aktiviteter

SuperPark är en inomhuspark som erbjuder äventyr för stora som små, som klättring, hängglidning och trampbilar. I Game Arena kan du prova på nya sportgrenar och i Freestyle-hallen finns trampoliner, en luftvoltsbana och en scoot park.

Entrébiljett
1.6–31.12.2017

Pris/person EUR  
Vuxen 15 €
Barn från 4 år  15 €

Barn under 4 år gratis i betalande vuxens sällskap. Biljetten byts till ett armband på SuperPark, så du kan komma och gå som du vill under dagen.

Detta ingår i inträdesbiljetten

I inträdesbiljetten ingår tillgång till Äventyrsområdet, Game Arenan och Freestylehallen hela dagen. Du får låna scootrar, hjälmar och skydd. All utrustning ingår i biljettpriset.

Öppettider

Mån–Fre 13.00–20.00
Lör–Sön 11.00–20.00

Besök SuperParks hemsida innan besöket, för eventuella avvikande öppettider. SuperPark har öppet dagligen under skolloven, datum uppdateras.

Läge

Holiday Club Caribia, Kongressgränden 1, 20540 Åbo.

Ingång vid spaentrén. Till Holiday Club Caribia tar ni er enklast med buss 1 från hamnen till Salutorget där ni byter till buss 220, 50, 51 eller 54 som stannar nära hotellet. Besöksparkering finns, €1/timme.

Café Robson´s

Då hungern överraskar efter spel, lekar och tävlingar i SuperPark, serverar Café Robson´s förfriskningar, smörgåsar, kaffe med mera.

Holiday Club Caribia

Passa på att besöka intilliggande Caribias badavdelning med karibiskt tema, som inkluderar vattenrutschbanor och ett piratskepp – perfekt för barnen, och de vuxna kan njuta av avkopplande spabehandlingar.

Så här bokar du:

  1. Välj önskat avresedatum och antal personer bokningskalendern, klicka på "visa"
  2. Gör dina övriga val i onlinebokningen, hytt och måltider etc
  3. I steg 4 Anslutningar & Destination kan du lägga in de utflykter du vill göra
  4. Bekräfta och betala din bokning.