HBTQ-kryssning med Viking Cinderella 7.9

Torsdagen den 7 september har du chansen att följa med på höstens heta gaykryssning med Viking Cinderella. Förutom god mat, fylliga viner, sköna spabehandlingar och grym taxfreeshopping njuter vi av en specialshow med Pam Ann och bingo med Miss Inga. På scen välkomnar vi årets homo/bi (QX Galan) Oscar Zia och på dansgolvet väntar alla våra bästa DJ:s.

Säkra din plats i dag!

I prisexemplet ingår

  • Cinderellakryssning Mariehamn–Stockholm
  • Del i Inside-hytt. Prisex när två delar hytt. 

Erbjudandet gäller 7.9.2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Begränsat antal platser. 


DJ Daniel Olsson

Daniel Olsson började sin karriär som DJ inom underground house och tech communityn för över 10 år sedan i London. Han har sedan dess figurerat mycket på gayklubbar och barer runt om i landet samt sin hemstad Stockholm. Han är idag resident DJ på bl a KING KONG, SLM, Mälarpaviljongen och Urban Deli, för att nämna några.
Soundcloud

DJ Pamela

DJ Pamela började sin DJ-karriär redan 1994 och har huvudsakligen fått gaygolven att gunga rejält sedan dess. Hon har bland annat spelat på legendariska Bitch Girl Club, Stockholm Goes Gay, Propaganda. Resident på Kolingsborg, Limbo, Candy och KING KONG, Urban Deli och Mälarpaviljongen. Gästar flera av landets Pridefestivaler och älskar Moxy villkorslöst!

DJ Fride

Dj Fride spelar på de flesta stora tjejfesterna i Stockholm och Oslo. Hon har också spelat på fester och festivaler runt i värden som Henriettas i NYC, Pinked i Wien, Velvet på Ibiza och Ella på Mallorca för att nämna någon. I tillägg står hon också bakom gaybaren SO i Oslo. Dj Fride har arbetat som Dj sedan 2001 och är resident Dj på Moxy, Urban Deli i Stockholm och SO i Oslo.

Musikstil: Ny och retro HipHop o RnB, Pink Disco och Soft Cl House, in other words, crazy and fun floor fillers.

DJ Inca

DJ Inca började sin karriär på Club Indigo i Malmö och tog sig sedan till Club Connection och MouseClub (Stockholm). Hon har sedan spelat på diverse gayklubbar och Pridefestivaler runt om i Sverige; Paradise, Candy, Moxy, Tjejfesten, Clean, Wonk och Bee Bar för att nämna några.

DJ Puta Powder

Denna Dirty Disco Drottningen glädjer oss med sitt närvaro endast vid extraordinära tillställningar. Hon började sin karriär på Libra på Kolingsborg, fast hennes alter ego Bernhard har en lång karriär inom gayvärden. Förutom Pridefestivalar runt om i hela Sverige är han en av arrangörerna bakom Candy och Limbo, samt drev Korlingsborg och så klart resident på KING KONG!

Puta Powder aka Berhnard har bara ett motto som DJ – Music in the answer!

Pam Ann

Australiensiska komikern Caroline Reids alter-ego flygvärdinnan Pam Ann är på besök. Välkommen ombord på en mycket underhållande resa! pamann.com

Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. 
Information om åldersgräns och andra resevillkor/regler.