Dansbandskryssa på Cinderella

När längtan efter en svängom eller två blir för stor, så är det såklart Cinderellas dansbandskvällar som gäller. Måndagar till onsdagar bjuder kända dansband upp i vår nattklubb Étage och på fredagar och lördagar är det i café Melody som det dansas allra bäst.

Nyhet! Torsdagsdansen är vigd åt greatest hits musik med de bästa coverbanden!

I priset ingår

  • Cinderellakryssning Mariehamn–Stockholm
  • Del i Inside-hytt. Prisex när två delar hytt. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 11.6.2017. Resans pris kan variera med avresedag och meddelas när du går vidare i bokningen. Begränsat antal platser. 


Kommande dansband

Maj
• 30.5 Larz Kristerz, Jontez
• 31.5 Larz Kristerz, Per Håkans

Juni
• 6–7.6 Fernandoz, Titanix

Med reservation för ändringar.

Se hela artistlistan här

Danskryssa med Tony Irving

På utvalda onsdagar förgyller Tony Irving Viking Cinderella som dansant konferencier. Ta chansen att lära dig de roligaste danstyperna av en riktig mästare.


Tips! Skaldjursplatå med hummer 

För oslagbara 44,20 € får du en fantastisk tallrik med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor. Förboka i samband med din Viking Cinderellakryssning och se fram emot en kulinarisk upplevelse du minns länge.


Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Erbjudandet gäller ej på vissa resor som special- eller temakryssningar samt chartrade/abonnerade avgångar.

Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.