Hitta resa

Kryssa eller res reguljärt. Vi har alternativen oavsett vilket resmål du har i sikte.

Du är alltid välkommen ombord oavsett om du ska njuta av en kryssning på Östersjön eller göra en bekväm och prisvärd reguljärresa till Kapellskär, Stockholm, Helsingfors eller Åbo, med eller utan bil. Hos oss hittar du alternativen, vilket mål du än har med din resa. Du som är Viking Line Club-medlem har alltid förmånligt pris när du reser med oss. 

Reguljärresor

Reguljär- eller ruttresa är perfekt när du vill ta dig till Sverige eller Finland snabbt och bekvämt. Du kan lägga till hytter, måltider och bilplatser i bokningen.  

Kryssningar

Välkommen till kryssningsguiden. Våra populära fartyg avgår flera gånger varje dag till Kapellskär, Stockholm, Åbo och Helsingfors och bjuder på stor valfrihet.  

Hotell

Kombinera din resa med hotell för ett par extra semesterdagar. Vi har hotell som passar dina behov vare sig du är på arbetsresa eller romantisk weekend. 

Viking Line Club-förmåner

Förutom erbjudanden på resor kan du visa upp ditt medlemskort både ombord och på utvalda platser i land och få fina rabatter. 


Smidigt till Tallinn 30.6–5.8

Lika smidigt som du reser till Stockholm kan du i sommar också kliva ombord på något av våra Helsingforsfartyg och åka på utflykt till Estland. Med Mariella och Gabriella kan du åka raka vägen Mariehamn-Tallinn mellan 30.6-5.8.2017. Har du inte ännu upptäckt staden rekommenderar vi att du bokar hotell och stannar några dagar. Det finns massvis med roliga utflykter och intressanta sevärdheter i staden där gammalt möter nytt!