Abba museum

ABBA The Museum

ABBA The Museum är en upplevelse för alla. ABBA är en av världens mest framgångsrika popgrupper med över 380 miljoner sålda album. På ABBA The Museum kan du vara en del av framgångssagan. 

Stå på scenen med ABBA, sjung karaoke i Polarstudion och dansa i musikvideon. Allt spelas in på ditt personliga ID-nummer som finns på din biljett.
Här finns också ABBA:s spektakulära scenkläder, guldskivor, originalprylar och mycket, mycket mer.

Walk in, Dance out!

 

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. I museet får man vara en del av upplevelsen. Klä dig i ABBAs legendariska scenkostymer, sjung i Polarstudion och upplev häftiga hologramillusioner och kliv upp på scenen tillsammans med bandet. Du kan spela in allt material och få tillgång till det med ditt personliga ID-nummer på din biljett.

Flera utställningar med samma biljett

ABBA The Museum är en del av Pop House. Här finns ytterligare två utställningar: Good Evening Europe!, en temporär utställning om Eurovision Song Contest, och Gröna Lund Backstage – The Photo Exhibition, som visar fotografier av mer än 250 svenska och internationella artister som har uppträtt på Gröna Lunds stora scen. Din biljett gäller för alla utställningar.

Abba The Museum entrébiljett    

   
Pris/person EUR 1.1–31.12.2017  
Vuxen 24 €
7–15 år 8 €

Barn under 7 år gratis i betalande vuxens sällskap.

Viking Line Club specialerbjudande

Familjebiljett 55 € (2 vuxna + 1–3 barn 7–15 år). Entrébiljett inklusive audioguide.

Viking Line Club-erbjudandet gäller måndag–fredag under perioden 1.10–22.12.2017. Viking Line Club-priset gäller endast vid förhandsköp via vårt onlinesystem eller resetjänst.


Tilläggsinfo och öppettider
Museet är stängt 24.12.2017

I priset ingår

  • Entré till ABBA The Museum
  • Eurovisionsutställningen Good Evening Euorope!
  • The Pop Shop, himmelriket för dig som gillar ABBA, musik och allt det magiska däromkring
  • NYHET! Nu ingår även audioguiden i priset: du kan lyssna till Agnethas, Anni-Frids, Björns och Bennys egna berättelser och minnen från deras fantastiska karriär. Flera språkalternativ, bl.a. svenska, finska och engelska (värde SEK 40).

Tips: Pop House Hotel & Restaurang ligger i samma hus. Där kan man äta lunch eller ta en kopp kaffe. Åker ni till Stockholm med Viking Grace så går det utmärkt att kombinera med frukost på hotellet i samband med bokningen.

Museet erbjuder bärselar till de minsta barnen eftersom barnvagnar inte kan tas in på museet. Det finns barnvagnslås att låna i biljettkassan. 16 års åldersgräns och yngre barn i sällskap med vuxen.

OBS! ABBA The Museum accepterar endast kreditkort.

Boka biljett online eller i resebutiken

  1. Välj önskat avresedatum och antal personer i bokningskalendern och klicka på "Visa".
  2. Boka hytter, måltider och övriga tjänster enligt önskemål.
  3. I steg 4. Att göra i land, kan du lägga till inträdesbiljetter, rundturer och övriga utflykter.