Norrmalm och Östermalm – ett shoppingparadis

Vad är Norrmalm? Jo, enkelt sagt ett shoppingparadis! Om du vill hitta mer speciella grejer än Drottninggatans utbud, ta en lite längre promenad upp längs Sveavägen – kanske du hittar just den inredningstavla du alltid velat ha på Posh Living!

Hötorget

Det svämmar över av härligt gula kantareller och färggranna blommor så här på höstens kant. Bli glad av allt det vackra och låt dina gröna fingrar klia. Blomsterhavet breder ut sig i blått, lila, gul, rött... Helt enkelt bara vackert.

Posh Living

Vackra möbler, tjocka mattor, mjuka handdukar, snygga kuddar och fina lampor ...  Det är lätt att bli inspirerad i Posh Living. Fastän du inte är ute för att göra större inköp är det kul att komma hit och titta på alla de fina inredningsprylarna.

Sveavägen 41, www.poshliving.se

Scandinavian Photo

Det här är en butik för alla fotografer och amatörfotografer och kamerafantaster. Utöver det senaste i kameraväg finns här allt annat du kan behöva när det gäller fotografering. Visste du att det fanns så här läckra kameraväskor? Du får också en kopp kaffe medan du funderar på de fina kamerorna.

Sveavägen 20

B.A.R.

B.A.R. = Blasieholmens Akvarium o restaurang. Detta ställe ligger både centralt och lite vid sidan om. Men det lönar sig att komma hit. B.A.R. har härlig saluhallskänsla: du väljer fisk från kyldisken enligt dagens utbud och tillbehören från menyn. Mums med stora M!

Blasieholmsgatan 4A, restaurangbar.se

Radisson Blu Waterfront

Här kan du äta som på hotell, utan att behöva övernatta! Du kan köpa färdigt frukostbiljetter via oss och komma hit och avnjuta en läcker frukost, så du orkar hänga hela dagen på staden. Detta är ett ypperligt alternativ om du kommer t.ex. tidigt på morgonen från Åbo.
PS Chokladkexen var supergoda!

Nils Ericsons Plan 4

Urban Outfitters

Trendiga Urban Outfitters är beläget i en fantastisk gammal biograf: två våningar mode och smycken, böcker, humoristiska prylar och annat kul. Här hittar du enkelt små gåvor, större presenter och julklappar till tonåringar och andra ungdomligt sinnade.

Östermalmshallen

Snålvattnet börjar rinna av alla fina kött, fiskar, sallader, ostar och bakelser i Östermalmshallen, som är en prima saluhall med många sköna caféer och bl.a. Kungliga hovleverantören Lisa Elmqvist. Stämningen är fin och det lönar sig att stanna på en fika eller lunch. Saluhallen ska renoveras till ursprungligt skick 2016–2018. Under renoveringstiden är saluhallen verksam i en tillfällig paviljong på Östermalmstorg.