Stockholm

Stockholm anses av många vara en av världens vackraste storstäder. Här hittar du allt som en modern storstad kan erbjuda: kultur, shopping, restauranger, underhållning och massor av upplevelser.

Stockholm ligger utspridd på 14 öar och binder samman Mälaren med skärgården och Östersjön. Här hittar du Gamla staden, som är en av Europas bästa bevarade medeltida stadskärnor. Stockholms city bjuder på flera spännande stadsdelar; Östermalm med chica butiker och ett stort utbud av restauranger, Södermalm som är en spännande dynamisk, cool och ung stadsdel med shopping, kultur och underhållning och naturligtvis Stockholms innerstad där du hittar det mesta i shoppingväg.

Hotell i Stockholm

Stanna lite längre i Stockholm, det är prisvärt att boka din båtresa och hotell samtidigt med Viking Line.

Upptäck vackra Stockholm

Stockholm Pass är ett upplevelsekort som är giltigt 24 h. Med Stockholm Pass blir det inte bara smidigt utan också enkelt och prisvärt att upptäcka vackra Stockholm.

Vuxen 64 €

Barn 6–15 år 32 €

Aktiviteter i Stockholm

Kombinera resan med roliga aktiviteter i land som t.ex. Ocean Bus sightseeing, Abba the Museum eller Tom Tits Experiment.

Behändigt i stan

Du kommer bekvämt till Stockholms turistattraktioner såsom Slottet, Gamla stan, Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Vasamuseet, ABBA The Museum, Stadshuset osv. med