Estland

Vacker natur, historiska städer, livligt kulturliv, massor av utomhusaktiviteter, god mat - det finns hur mycket som helst man kan se och göra i Estland.

Upptäck prisvärda Tallinn

Följ med oss till Tallinn och upptäck en stad där nordisk prydlighet och ljusa sommarnätter möter Hansans medeltid. Många unga talar utmärkt engelska. Shoppingmöjligheterna är utmärkta. Ett elegant kafé-, klubb- och restaurangliv lockar turister från hela Europa och trots det är huvudstaden fortfarande mycket prisvärd. Passa på!

Korta avstånd, mycket att se

Med bra vägar och praktisk storlek går det snabbt och smidigt att resa i Estland. Det finns mycket att se i det medeltida Tallinn men det lönar sig att resa vidare. Över 1 500 öar, folktomma stränder, herrgårdar, slott samt t.ex. Pärnu och Tartu förtjusar sina besökare.

Hjälp av en Reseplanerare

Utforska Estland på ett nytt sätt, prova den nya Reseplaneraren hos Visit Estonia. Du kan skapa en helt egen resplan eller välja en av de rekommenderade rutterna.

Lite mer Tallinn

Följ med oss till Tallinn och upptäck en stad där nordisk prydlighet och ljusa sommarnätter möter Hansans medeltid.

Övriga Estland

Vacker natur, historiska städer, livligt kulturliv, massor av utomhusaktiviteter, god mat - det finns hur mycket som helst man kan se och göra i Estland.

Hotell i Tallinn

I Tallinn och dess omgivningar finns flera badhotell, utmärkta alternativ när du vill koppla av och ha det skönt.

Golfresor till Estland

Greener i Estland lockar spelare med sina vackra landskap. Kombinera Tallinnsresa och golf enkelt och förmånligt.