Viking Club Åland

När du är medlem i avgiftsfria Viking Club får du rabatt på ruttresor, kryssningar, utvalda produkter och tjänster både ombord och i land. Gå med i Viking Club och bli vår bästa vän du också. Det är helt kostnadsfritt.  

Vem kan få ett Viking Club Åland kort?

Viking Club är ett stamkundsprogram för privatkunder. Alla personer som fyllt 12 år och har permanent bostadsadress på Åland kan få Viking Club Åland-kortet kostnadsfritt. Kortet är personligt och berättigar till rabatterat pris på obegränsat antal resor med Viking Line. 

Registrera din e-postadress

Per e-post får du resetips och info om nya medlemsförmåner, kampanjer, nöjesutbudet på våra fartyg och mycket mer. En del specialerbjudanden kan endast bokas via e-postmeddelandet, så kontrollera att du har angett rätt e-postadress i dina uppgifter

Boka resa med Viking Club-rabatt

Kom ihåg att fylla i rätt Viking Club-produktkod eller välja Viking Club Åland som produkt i rullgardinsmenyn, samt uppge ditt kundnummer när du bokar din resa! 


Förutom erbjudanden på resor kan du visa upp ditt medlemskort både ombord och på utvalda platser i land och få fina rabatter. 

Medlemsförmåner

Här kan du söka, ändra, kontrollera och uppdatera dina uppgifter. Självklart kan du även betala. 

Gå direkt till mina sidor

Våra sidor har förnyats

Du hittar våra kryssningar, reguljärresor och hotellpaket till Viking Club-pris på samma sidor som de normalprissatta produkterna. 

Hitta resa

Registrera dig i Viking Club

viking club logo

Som medlem i Viking får du fina specialerbjudanden. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Bli medlem

Boka

*Ange kod om du känner till den