Club Vogue

Club Vogue heter den stora nattklubben på två våningar som är belägen akterut i M/S Viking Grace

Stämningen kan varieras under dygnets skiftningar med hjälp av olika belysningseffekter och det senaste i audiovisuell väg.

Nedre våning

Nedre våningen av Club Vogue är en "party zone" med ett dansgolv som är större än på våra övriga fartyg. Här finns en 18 meter lång bardisk där personalen serverar ett internationellt utbud av drinkar och cocktails. Den stora LED-skärmen bakom scenen tillhör det mest uppseendeväckande i nattklubben. Storleken, ljuset och bildkvaliteten är enastående i ett nordiskt perspektiv. Skärmen kan utnyttjas för att höja stämningen till nya nivåer och visa musikvideor, uppträdanden etc. Även den övriga ljud- och ljusutrustning är av senaste slag.

Övre våning

Dagtid är Club Vogues övre våning på däck 11 en plats för gemytlig samvaro eller att arbeta i. Förutom trådlös internetkoppling finns eluttag för pc. Gäster kan avnjuta en mängd kaffesorter, smoothies, salt/sött tilltugg samt smakfulla drinkar och cocktails. Senare på kvällen och nattetid serveras rätter såsom wraps och baguetter. Från övre våningen har man en strålande vy över dansgolvet och orkesterscenen.

Artister

Hitta artister per fartyg, månad eller artistnamn.


För att du lätt ska kunna se vilka artister som uppträder på våra fartyg så har vi en sökningsbar artistlista. Gå in och se när dina favoriter står på scenen!