STOCKHOLM

Sverige

Sverige bjuder på många aktiviteter och sevärdheter för sina besökare. Vill du ha en bekväm semester? Ta hjälp av informationen på våra sidor för att planera dina aktiviteter!

Stockholm är inte bara en vacker stad utan också en livlig och trendig metropol där du hittar massor att göra. När du vill ta en paus från alla intryck så sätt dig ner och njut vid vattnet eller i en vacker park. Kolla in alla våra hotell och tips på aktiviteter när du är på väg till den kungliga huvudstaden. 

Aktiviteter i Stockholm

Kombinera resan med roliga aktiviteter i land som t.ex. Ocean Bus sightseeing, Abba the Museum eller Tom Tits Experiment.

Hotell i vinterparadis

Inled vintersemestern på Ålands hav och kom ut i backarna redan samma dag. Sveriges mysigaste skidorter ligger överraskande nära med hotell bredvid skidbacken. Njut av vintern och boka resan redan idag!

Upptäck vackra Stockholm

Stockholm Pass är ett upplevelsekort som är giltigt 24 h. Med Stockholm Pass blir det inte bara smidigt utan också enkelt och prisvärt att upptäcka vackra Stockholm. Vi erbjuder 10 % rabatt vid förbokning av Stockholm Pass – kampanjpriset gäller t.o.m 31.5.2017.


Hotelltips

Aktiviteter i Stockholm